Wanneer je een bodytec workout gaat doen zul je gaan trainen met behulp van elektronische stimulatie. Het wordt ook wel EMS genoemdt. Vrijwel alle spiergroepen worden aangesproken waardoor je uitstekende resultaten kunt behalen. Een groot voordeel is dat de workout slechts 20 minuten duurt, maar het effect net zo groot is als een lange sportsessie in de sportschool. Als je nog helemaal nieuw bent met bodytec, snappen we dat je nog een aantal vragen hebt. Daarom hebben we de veelgestelde vragen voor je op een rijtje gezet, zodat je direct antwoord hebt.

Waarom werkt bodytec zo goed?

De reden dat je met bodytec snel het gewenste resultaat kunt behalen is omdat alle grote spiergroepen worden aangespannen. Daardoor krijg je een verdubbeling van het aantal geactiveerde spiervezels. Het is dus stukken effectiever dan urenlang zweten in de sportschool. Het aantal spierweefsels dat geactiveerd wordt kan tevens ook nog worden verhoogd naarmate je een hoger niveau bereikt.

Wanneer zijn de eerste resultaten te zien?

Als je de eerste bodytec training hebt afgerond zul je direct een boost in het lichaam krijgen. Je voelt je meteen een stuk gezonder waardoor je beter in je vel zit. Meetbare resultaten zul je gaan zien na een aantal weken als je een vast schema volgt. Zo zul je onder andere over meer spierkracht beschikken en zal je een strakker figuur krijgen. Uiteraard dient er dan ook wel een gezond voedingsschema gevolgd te worden.

Is een bodytec training vermoeiend?

Over het algemeen wordt je niet moe wanneer je bezig bent met een bodytec training. Dat komt omdat het lichaam nauwelijks belast wordt en je hartslag slechts minimaal stijgt. Dat is ook meteen een groot pluspunt van deze wijze van sporten. Als de intensiteit van de workout wordt opgevoerd kan het zijn dat je te maken krijgt met enige spierpijn. In de praktijk blijkt dat dat echter zeer minimaal is. Doordat je hartslag niet sterk omhoog gaat, zul je dus ook geen last hebben van zweten.

Tags:

No responses yet

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *