Iedereen moet blij zijn met zijn lichaam. De een is van zichzelf al blij met zijn lichaam en de ander wilt er graag voor trainen. Dit kan natuurlijk. Het kan ook zijn dat je sport om jezelf fitter te voelen. De reden van sporten is voor iedereen anders. Heb jij als doel om af te vallen? Dan heb je veel discipline nodig. Het is belangrijk dat je het sporten leuk vind en door blijft gaan. Met de verzwaarde hoelahoepen wordt het afvallen nog leuker! Wij leggen jou uit wat een verzwaarde hoelahoep kan doen voor jouw prachtige lichaam!

Wat doet hoelahoepen met je buik?

Hoelahoepen heeft een goede werking voor je buik, maar ook voor je bil, been en rugspieren. Het regelmatig en intensief hoelahoepen zorgt er zelfs voor dat jij een strakkere taille krijgt. Het hoelahoepen is ook ideaal voor iemand die wilt afvallen. Een hoelahoep doet dus wel echt veel voor je lichaam. Het spant veel spieren aan en daardoor train je in een oefening al veel spieren. De hoelahoep oefening kan je zwaarder maken, door onder andere zwaardere gewichten aan de hoelahoep toe te voegen of zelfs door je knieën wat verder te buigen. Zo span je nog meer de buikspieren aan. Effectiever dan dit kan je het bijna niet hebben. Schaf daarom een verzwaarde hoelahoep aan.

Strakker lichaam door een hoelahoep?

Je kan inderdaad dus een strakker lichaam trainen met een hoelahoep. Het is ook mogelijk om af te vallen met de hoelahoep. Dit moet je dan wel dagelijks doen. Het liefst twintig minuten lang, maar vijftien minuten is ook prima. Met het hoelahoepen verbrand je een hoop calorieën. In vijf minuten kan je al 50 calorieën verbrand hebben. In twintig minuten heb je al snel 200 calorieën verbrand. Met het hoelahoepen kan je het afvallen dus inderdaad ondersteunen. 

Hoe moet je hoelahoepen?

Het hoelahoepen is heel simpel. Je stapt in de hoepel en doet de hoepel om je taille. Geef de hoepel een zwaai. Hierdoor komt de hoepel in beweging. Nu heb je als doel om de hoepel in beweging te houden. Dit doe je door te draaien en cirkelvormige bewegingen te maken met je heupen. Het is ook handig om een beetje door je knieën te zakken. Probeer de hoelahoep om hoog te houden. Op deze manier kan je urenlang hoelahoepen. Zo makkelijk is het hoelahoepen.

Tags:

No responses yet

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *